Love Bloggin' n______________________n


hari ni memang mencatat rekod dlm Johor's Book of Records. ahax..
banyak gila aku baca blog hari ni. adess... one of the reason is line bband memang tahap graviti-free train XD
ibu ayah pun da tidur. line clear mehhh XD
oke, the first blog that i followed is 'bout religion one. then, cooking academy's blog, jurnal, and the list goes on. aku memang enjoy gila baca blog akak-akak abang-abang ni. hahai. they inspire me of achieving success in life. ada yang kat oversea, ada yang dah ada kerjaya, wahhh. blog diorang memang coolio, macam-macam ada. aku rasa aku nak update blog aku jadi 'macam blog aku'. maksudnya, blog yang mencerminkan penulisnya. masalahnya aku tak tahu nak buat camna. haha. banyak benda yang aku belum explore. yehhh, i'll... after spm!


sekarang ni aku sebenarnya berada di Sek Agama Kg Tengah. why? rumah saya dah tenggelam. wahhh... dramatik gila. tadelah.. rumah masuk air paras peha tak kan nak duduk lagi kan. tu yang berpindah ke rumah tumpangan berbilion bintang ni. nasib baik dapat bilik asing. tak jenuh ke nak duduk ramai-ramai, dengan makcik potpetpotnya lagi, budak-budak berlari sana sini.. Alhamdulillah... dapat tempat yang selesa sikit camni. yang lain da tidur, aku sorang je yang berjaga dalam gelap ni... erkkk... creepy...
insyaALLAH, esok rasanya air da surut, bolehlah berduyun-duyun balik rumah. kat rumah, apa lagi, spring cleaning lahhh!


kritikal.


haa... satu lagi.. hari ni ramai sangat yang buat panggilan. time-time camni la nak gayut. haha. kalau kawan dengan aku, satu je masalahnya, aku tak boleh keluar gath ngan member. apa yang aku pernah buat, gath w/out my parents knew that i went to km/kp senyap-senyap. aishhh.. tu pun pergi beli coldblog, jalan-jalan, cybercafe-ing, cucicuci mata, done. tak adalah nak melepak berendut ngn laki ke hape ke. clean and clear. so, td abg muez ajak pergi kp utk bincang pasal program pengawas. yellow light pun tak kan dapat laa, lagilah green light. aku rasa dia memang terkilan juga kott. kalau keadaan tak banjir, bolehlah aku cari alasan keluar, tapi keadaan memang tak mengizinkan. tapelah, ada rezeki bolehlah nanti aku jumpa dia. akun rasa memang banyak alasan yang ibu ayah boleh senaraikan kat aku atas sebab kenapa aku tak boleh keluar. again..tapelahh, dah ada kereta, dah ada kerjaya, tokyo pun aku round hari-hari, (mak aihhh...)
sekarang ni aku kena tidur. fakta; tak cukup tidur nanti kena selsema tahap badut sarkas.


oke then, salam.

Comments

Popular Posts