CNY... Homeworks =____________________=''

salam. hari ni round-round jumpa penguin ni! rembat letak kat blog. haha. pastu siap letak lagu t-swift mehhh, MINE. yehhh. pelik-pelik la aku ni. hw tak siap, dah on blog. memang tak berhenti. urm.. tadi pergi usha blog member. coolio~ dah follow. on searching. ramai member aku ada blog, aku tak follow. ntasapesape yang kau tak kenal la yang nak d''follow''..

HAPPY CHINESE NEW YEAR ! !
they said this year ada-ong-colour is green. HAHA.
dearly dedicate to all my schoolmates, prefects, teachers, amoy kedai kasut, uncle kedai topup yang katanya nak bagi angpau (uncle jangan takut bini lagi haa), my beloved deskmate Chen, (sorry sebab selalu buli you, toipuchea T______T), Kimmy (although you're a muallaf now, isnt wrong to celebrate it rite?)
wish you all a good-rabbit year throughout... main hentam semua sebab kita 1 Malaysia. semua sibuk nak sambut, main mercunlah, beli kuihlah.. janji enjoy!
 sayang korang XD

aku nak siapkan kerja. sat g boleh tidur. zzzzz...


Comments

Post a Comment

Popular Posts