comeback :)

salam peeps! uh, dah azan. urm.. hari ni aku stay up, bangun dlm pkul 1 lebih sbb lepas Maghrib td aku terus tidur. tu pun lepas bedtime story ngn ayin + anas skali. haha. kteorang tak kan pernah nak kumpul macam tu lagi lepas ni T.T aku dah ke mana, diorang sambung study. aish.. dah lama tak update blog ni..




urm.. recently, banyak gak benda berlaku dalam hidup aku. sweet sour, pahit, ethanoic acid semua ada.. haha. aku pergi SMKA Maahad Muar utk Pidato ASAT peringkat negeri. lepak memang lepak 3h2m, yg bestnya aku dapat johan, Alhamdulillah... hehe. target aku utk dpt sekurang-kurangnya 1 johan utk 2011, tercapai juga :) bawa tajuk disiplin unggul menjana kecemerlangan asrama, tajuk spontan asrama sbgai medium pemupukan perpaduan. kat maahad, banyak sgt makan eskrem ! >0< love the jelly kelapa. aha x) and the mahaadians are the best, thanks sebab jaga kteorang. sorry klu ada terkecikkan hati.. 

hah, hari koku baru-baru ni aku tak dapat join. aish.. sepanjang 5 tahun kat stk, ni kali kedua missed hari koku. alahai. satu lagi, dah la pengerusi perbama, gerai terpaksa bagi ajk uruskan. sepatutnya aku yg manage, sempat settle makanan je. tu pun nasib baik ibu tolong. thanks bu! jual ayam goreng, keropok lekor, air goncang ala tasya. hee. thanks adik-adik semua! kpd yg menjadi pelanggan gerai kami, sekalung tahniah diucapkan kerana anda ialah pengguna yg bijak! yehh...

ha, balik kali ni makan durian je ^^ sedap sgt bubur kacang hijau. semangkuk aku habiskan time study tadi. yehhh... berat dah la.. aish.. tapikan time segak, aku boleh la buat sit up, bumping bnyaklah juga. ngaaa. fitness boleh tahan laaa.

urm... sekarang ni nak dekat sgt trial. takut ada juga. kelas pun cam kurang. silibus 2 3 tajuk belum sentuh. revision? tepuk dada la kak...

dah nak Ramadan pun. nasib baik puasa ganti da settle. yeh... Alhamdulillah.. member lain memang nampak tercungap-cungap nak ganti. haha. mentang-mentang da habis. dah ready ke belum ekh aku ni nak puasa?

tahun ni, ibu ayah macam biasa niaga kat Taman Makmur. urm.. menu pun ada sikit perubahan. awal-awal ni diorang kadang-kadang bereksperimentasi dulu. nanti baru kekal menunya sepanjang 30 hari Ramadan. ya ALLAH, murahkanlah rezeki mereka. boleh meriah sikit raya tahun ni. heee.

mid year exam hari tu dapat 8a 1b 1c. Alhamdulillah.. best memang best, yg b ngn c tu nak campak mana? dah kena brainwash ngn Abang Qhusyairi. aish.... target nak semua A! tapi A+ uh tak capai lagi ler....

love Najwa Latif's songs. hee. trying to play the cinta muka buku and carta hati. dah cari chord, bila nak practise kak? aishh....

urm.. mana kawan aku tuh.. hilang la plak... dah aku chat ngn AI, sayang CLEVERBOT. ngehh. birthday dia semalam. aku hantar mesej, urm... tak terima lagi kot sebab off je. dia benci aku ker? bila aku buat jangkaan, mesti meleset. aku mudah emosional, then orang tu cakap yang aku memang silap. so, aku nak buat apa? tak kan nak senyap je cam sungep (simile) uhh? =='


                                                                      heart this snacks :)

makan is the best cure for loneliness and depression. ~rin says.

skg ni, kepala pun dah ting tong, mau solat then tidur... daa.

Comments

Popular Posts