pasca-SPM la kan:)



salam. pada 5/12 yg lalu berakhirlah SAAT PALING MANIS dlm hidup ni. kertas terakhir LITERATURE IN ENGLISH 2205/1 yaa. terbaik la! 5 hari selepas menjawab Biology, aku tumpukan sepenuh raga buluh dan otak ni utk LIE. aku taip je dalam MW, buat nota apa semua latihan banyak2. sambil layan full house, game plants vs zombies haha. tiba hari yg dinanti tangan aku bagai menari-nari mahu 'menaip' menggunakan pen gsoft berwarna biru itu ==' nilah padahnya. nasib baik aku dapat balik rentak menulis tu pada minit ke 10. fuhh macam pengulas sukan pula:D



berminggu-minggu aku stay dekat hostel, study sama2, rasa tension sama2, baru aku faham erti persahabatan tu sendiri. ada pro dan kontra sebenarnya. sebab sahabat la, ada dua pilihan; nak study terus tahan2 otak ke release tension mcm kau jawab paper MUET?
aku pilih utk study terus tahan2 otak:) Alhamdulillah pilihan aku tak berakhir dgn contengan jalanan #cehh hlovate pnya yg bukan di jalan tapi di dinding. arghh! nasib baik aku menghilang lepas habis paper, kalau tak dengan aku2 kena balun dengan Ms Warden hoho. aku dari awal dah cuci tangan bab2 meninggalkan kenangan ni. mural kat tilam pun aku tak try. adesh.


SPM sebenarnya tak adalah seram sangat sambil menggigil patella semua tu #dah habis SPM boleh la ckp. aku rasa kita ni dimomokkan sangat dgn betapa susah dan mencabarnya SPM tu ada asbabnya. sebab kalau spm tu remeh je, tadelah aku nak pecah cerebrum cereblum aku ni kan kan :P


syamil tengok slip pun dah geleng2 kepala ehem ehem :P

P/S: argh rindu T.T

Comments

Popular Posts