the valves worked ;]

salam. huhu.. tadi dah la berkejar-kejar siapkan entry utk join segmen En Ben. memang tk sempat la secara teknikalnya kalau aku nak join sebab tutup pukul 10. Alhamdulillah, prinsip aku terbukti secara teorikalnya.


haha, masyukkk~ aku ingat tak ada peluang nak join mendealah macam ni. yelah start aktif berblog pun lepas SPM.. tak jumpa pun aktiviti mesra alam macam ni hoho. pengkritik pertama saya ialah Cik Dya! Wahhh trimas yeeeee. excited ada kecut perut pun ada >0<

harap2 semuanya akn berjalan dgn lancar dan aman tanpa perang dingin di alam maya ni. yelah tk semua dapat terima kritikan dgn hati terbuka. susah nak puehkan hati semua orang ;]

hari ni hampir mendapat pyrexia =.=' yah hampir2.. demam secara ringkasnya. pagi2 bangun badan rasa tak sedap, mual2. morning sickness? whadde. tapi aku bolayan je. buat kerja kemas2 semua, jenjalan ngn ayin, meronggeng naik motor. last2 tak jadi nak demam ekeke. Alhamdulillah~

oke ibu dah terbangun. marah gamaknya huhu.

chow! nightly nite ;]

Comments

Popular Posts