Aku tak menang apa-apa ke?

salam. huarghh dah nak pukul dua :O tak pelik pun. oke.

membaca blog dan update cerita2 terbaru. kalau nak cakap isu semasa, bencana alam dan politik, kira oke lagi ruang lingkup pengetahuan tentang berita tersebut. nampak gayanya, berita artis ni yg agak ketinggalan aishhh *tepuk dahi*

ternampak entry pasal GIVEAWAY la, CONTEST la..

aku ada juga marathon masuk GA semua ni, kata tarikh tutup akhir bulan Mac. sekarang dah April. dah bg tahu pemenang eh? aku tak ada menang satu pun? alahaiiii.. *buat muka seposen*

harap kpd penganjur tu dapat inform pemenang bukan setakat di blog ye sebab aku ni memang rajin sangat buka blog ni --'


oke, tu je nak bagitahu. trimas.

Comments

  1. rajin jgk eh join ga semua tu,,lately,rezki tak berapa baik *sobs
    huu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts