Kasut dan KASUKMA.


assalamualaikum! whatsup guys? external internal ada mantap? Alhamdulillah.. all praises to ALLAH. banyak benda nak dijadikan entri, banyak modal nak dibuat cerita, tapi tak sanggup nak  pejam sebelah mata kat encik homeworks dan puan assignments serta atuk discussions. hailaaa.  

oke stop complaining.

26-30 September 2012
KASUKMA
Kolej MARA Kulim, Kedah. 

let the pictures bedtimestory-ing you.

bukit ni dah cukup utk warm up.


as to find tranquility.

Lembah ilmu di sayap surau.

view dari tingkat 3. alkisahnya tak ada cermin; boleh terjun. jadi ada student pernah JATUH sebab stress.

options; to be defeated or to be the overtaker. REALITY.

ohhmyBio.

KMB vs KPMIM

TEAM. togetherness.

Firdaus banyak support team pingpong. harap dia dengar kami menjerit dari belakang. GO DAUZZ.

"bronze and friendship" - Table Tennis

air terjun dlm kolej.

coolio.

acara penutup; lepaskan belon ke angkasa raya.
G-OO-D JOB, good jobx3!
ustad di situ.
panasnya dunia, ayaqq!~

"the kerepek pisang moment w/ akak :')" - Team petanque.

"we love Padin very mucho" - Team Legasi Leechongwei

"team L berjaya menebus kekecewaan team W, dgn bronze". - Volleyball.

"our champ! gimik strike membolehkan kita menang perbarisan tempat kedua, macho." - Bowling

keberangkatan pulang ke rumah tercinta.


ole2 dari kembara;

1. jambu Tapah
2. cekak rambut 2hinggit
3. sahabat baru; pemilik kiub 7 [KM Kulim]
4. ukhuwwah
5. kamcing ngn akak2 senior
6. memahami mereka yg bergelar IB students; moment itu sangat indah bila aku tahu aku dibenarkan bertindak sedemikian rupa walaupun dah masuk partial-matuarity stage.
7. rasa macam mana jadi "budak sukan".
8.  Kak Sarah "Nouman Ali Khan"
9. the togetherness - menang sesame, sedih sesame. sunburn itu memori. 1/7 dari kepanasan api neraka.
10. hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. SAYA SAYANG KMB.

mohon preserve memori.


Comments

Popular Posts