Skip to main content

Posts

Featured

Julai - Ramen

Salam. Apa khabar semua? Alhamdulillah, aku berjaya juga kumpul kekuatan untuk menulis semula. Setiap hari aku fikir nak menulis. Serius. Tapi selalunya berakhir dengan munculnya banyak alasan untuk aku ‘escape’. Lagipun aku dah mula balik tulis diari/jurnal, ala-ala ‘scrapbook’. Aku tampal semua tiket dan poskad masa aku travel ke Utara India dan Kashmir. Nak cerita dekat blog, aku dah upload gambar dekat Instagram. ‘Redundant’ pula nanti. Baru-baru ni aku baru ‘delete’ Instagram aku, jadi mungkin aku boleh catatkan kembali pengalaman travel tu dekat sini yeah. Suka tak? :P



Kalau ikutkan aku memang nak buat banyak benda. Aku nak buat vlog! Youtube atau FacebookLive, mana-mana. Aku nak buat segmen review buku-buku hebat yang aku pernah baca. Bila dah ada peminat, senang sikit aku nak promosi buku aku. Banyak stok dekat tangan ni. Sejak aku melabur untuk beli DSLR Canon EOS 1200D, aku rasa rugi sebab tak dapat manfaatkan kamera ni sebaik mungkin.

Masa dekat Manipal, sekurang-kurangn…

Latest Posts

Ogos - Kotak

Julai - Cari Tuhan.

Jun - Cinta

Mei - Masa

April - Sabar

Mac - Yak Bok Te!

Februari - Zendagi Migzara

Januari - Maaf

Namaskara, Nivu Hegidira?

Korang best ni