Skip to main content

Posts

Featured

Ogos - Kotak

Assalamualaikum.

ada ke orang yang follow blog aku? ni soalan betul. bukan nak mencapub atau apa. bukan. kebelakangan ni aku rasa aku lebih jujur dengan ruang ini berbanding sesiapa yang aku kenal di dunia sebenar- ibu ayah, Anas, murobiyahs (they keep changing like for every semesters), usrahtis, strangers from facebook, member sekolah rendah, member kelas, member KMB. bukan bermakna aku berbohong dengan mereka. jauh sekali. cuma aku tak rasa mereka tahu perkara yang sebenar, I mean the whole damn stories. from A to Z. mungkin yang mereka tahu adalah masalah yang timbul, bukan puncanya atau penyelesaian yang mendiamkan segala kerunsingan, bukan liku-liku prosesnya.

whatever it is, aku pun confuse dengan diri sendiri *sigh* tak tahu nak gelak ke nak risau. of course lah kena risau. I'm almost 23 dude! Harry Potter umur 11 tahun pun dah tahu nak jadi hero. malu la beb.

kes dia sama macam kau tetap makan megi tomyam malam-malam walaupun kau tahu secara saintifiknya makanan tu bahay…

Latest Posts

Julai - Cari Tuhan.

Jun - Cinta

Mei - Masa

April - Sabar

Mac - Yak Bok Te!

Februari - Zendagi Migzara

Januari - Maaf

Namaskara, Nivu Hegidira?

Korang best ni

Tiada duka yg abadi cewah